MCDONALD'S ALEXANDRIUM

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 734 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Alexandrium. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 17:00 Om 2 uur besteld en om half 5!! Pas bezorgd
21 nov 2022 om 20:54 Bestelling was niet compleet. Ik heb daar een melding van gemaakt en vervolgens hoor je niets meer van thuisbezorgd
20 nov 2022 om 18:47 Bijna een uur en een kwartier gewacht. Eten koud, patat slap
16 nov 2022 om 8:35 30 min te laat, alles koud... 2e x dat ik hiet besteld heb, ook toen hetzelfde verhaal, voor mij nooit meer
12 nov 2022 om 16:18 Woon op 3 min afstand van de mac, ben lui vandaar bestellen. Grote menu genomen maar het friet bakje was halfvol, patat was lauw, nuggets koud en de tenders heb ik uit frustratie maar niet eens aangeraakt. Bezorger was wel vriendelijk!
7 nov 2022 om 12:16 Het eten was ijskoud. Alles ijskoud
7 nov 2022 om 4:55 Frietjes zaten er niet bij
6 nov 2022 om 9:20 eten is altijd goed, maar na 1 uur en 15 minuten wachten, koud eten ontvangen.. verder is altijd alles goed en een hele vriendelijke bezorgster, daar word ik blij van, niet van koud eten ik weet zaterdag drukte en wachten niet erg, maar niet koud
5 nov 2022 om 21:52 2e keer erg slecht. En dit bij 2 verschillende vestigingen. Eten besteld om 18.00uur 19.45uur werd het bezorgd, de bezorger moest eerst nog ergens anders wat afleveren. Ons eten was nagenoeg koud.Dit is de laatste keer dat wij bij de mc bestellen..!!
5 nov 2022 om 19:36 Het eten zelf was heerlijk En warm. Over de bezorgtijd JEEETJEEE Heb het eten besteld om 17:02 En het eten kwam om 18:54
3 nov 2022 om 20:15 Bestelling was niet compleet en kon het restaurant telefonisch niet bereiken
3 nov 2022 om 19:37 Eten was lauw