MCDONALD'S ALEXANDRIUM

MCDONALD'S ALEXANDRIUM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 630 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Alexandrium. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 12:28 Eten was heerlijk warm… Bezorging duurde even maar dat kan gebeuren
18 mei 2022 om 19:58 Een uur te laat en t eten was koud Ik heb geprobeerd te bellen maar er werd niet opgenomen Nooit meer
17 mei 2022 om 18:08 Is foutje bij de site die zei Favrestraat wordt niet bezorgd maar heb het toch gewoon gehad hoop dat dit opgelost door jullie wordt
15 mei 2022 om 14:05 Nette bezorging op de beloofde tijd. Kinderen vonden het lekker.
14 mei 2022 om 21:44 Nog noooit zo iets meegemaakt! 2 uur zitten wachten op mijn bestelling, je zou je ogen uit je kop moeten schamen als bedrijf! 2 uur! Patat ijskoud, drinken verkeerd! In een woord K-U-T!! Komt er ook nog een op ze fiets, me oma trap nog sneller! DRAMA
14 mei 2022 om 21:32 De bezorging was optijd, en de frietjes half bakjes, terwijl ik voor groot heb gekozen, en het eten en de frietjes waren lauwe niet warm genoeg.erg jammer,
13 mei 2022 om 19:13 Prima
9 mei 2022 om 19:23 Voedsel : 8 Bezorging : 10
7 mei 2022 om 21:17 Jedzenie wyglądało tak jakby czołg po nim przejechał ,cola rozlana ,ostatni raz zamawiałem
6 mei 2022 om 20:40 Altijd laat
4 mei 2022 om 20:58 Duurde langer dan anderhalf uur voor een fietsrit van 5 minuten.
4 mei 2022 om 20:11 Zoals gewoonlijk was de bestelling weer niet compleet ik heb gelijk gebeld maar dat houd nu wel in dat ik nooit meer wat besteld